Ha szereted a pörgős beszélgetéseket, gyere Rapid Randira, ha buliznál egy nagyot szombat este, jelentkezz Lakat Partyra, akár tudsz főzni, akár nem, a Főző Randin új ízekkel és arcokkal ismerkedhetsz. 

VIGYÁZAT: Rendezvényeink fokozottan ismerkedés-veszélyesek, ha már tele a telefonod memóriája, ne gyere!:)

 

Rapid Randi, az eredeti: minimum hét darab hétperces minirandin ismerkedhetsz és csiszolhatod tökéletesre természetes csáberődet. Az igazán meglepő az, hogy a végére mindenki sokkal vidámabb, mint amilyen az elején volt!

A Lakat Party-n 100-150 ismerkedésre áhítozó hölgy és úr bulizik együtt, egy rémisztően egyszerű apropóval. Lakatok és kulcsok keresik párjukat, így neked sem kell gondolkozni az első szavakon, hogyan szólíts meg bárkit, kérdezz csak annyit: "Kinyitjuk egymást?"

Megfigyelted már, hogy hol gyűlik össze a legjobb társaság a legtöbb házibuliban? Hát a konyhában. Minden FőzőRandin 20-30 amatőr és profi – ráadásul „éhes” – konyhatündérrel ismerkedhetsz és új recepteket tanulhatsz, szakavatott séf irányítása mellett. A közösen elkészített fogásokat együtt fogyasztjátok el – hogy ne csak kavarásból álljon az este.