Rendezvényeink

Rapid, rapidabb, legrapidabb

Ha szereted a pörgős beszélgetéseket, gyere Rapid Randira, ha buliznál egy nagyot szombat este, jelentkezz Lakat Partyra, akár tudsz főzni, akár nem, a Főző Randin új ízekkel és arcokkal ismerkedhetsz, a Póker Randi a kockázatkedvelőnek, a Vidámparki Randi az igazán bevállalósaknak, a Mozi Randi angolul tanuló filmkedvelőknek, a Rum és Koktél Party a bódulat szerelmeseinek, a Wellness Randi a kényeztetésre vágyóknak a tuti választás.

 

VIGYÁZAT: Rendezvényeink fokozottan ismerkedés-veszélyesek, ha már tele a telefonod memóriája, ne gyere!:)

Rapid Randi – Ismerkedj új élményekkel!

Rapid Randi, az eredeti: minimum hét darab hétperces minirandin ismerkedhetsz és csiszolhatod tökéletesre természetes csáberődet. Az igazán meglepő az, hogy a végére mindenki sokkal vidámabb, mint amilyen az elején volt!

Jelentkezz a következő Rapid Randira!

Lakat Party - Nyiss ki új zárakat!

A Lakat Party-n 100-150 ismerkedésre áhítozó hölgy és úr bulizik együtt, egy rémisztően egyszerű apropóval. Lakatok és kulcsok keresik párjukat, így neked sem kell gondolkozni az első szavakon, hogyan szólíts meg bárkit, kérdezz csak annyit: "Kinyitjuk egymást?"

Jelentkezz a következő Lakat Partyra!

Főző Randi – Ismerkedj új ízekkel!

Megfigyelted már, hogy hol gyűlik össze a legjobb társaság a legtöbb házibuliban? Hát a konyhában. Minden FőzőRandin 20-30 amatőr és profi – ráadásul „éhes” – konyhatündérrel ismerkedhetsz és új recepteket tanulhatsz, szakavatott séf irányítása mellett. A közösen elkészített fogásokat együtt fogyasztjátok el – hogy ne csak kavarásból álljon az este.

Jelentkezz a következő Főző Randira!

Póker Randi – Húzz új lapokat!

Blöff és flört: a Póker Randin játszhatsz a lapokkal és játszhatsz a 30-40 kártyapartnerrel, mialatt hivatásos osztók segítségével tanulhatod meg a játék alapjait, valamint huncut kis trükkjeit.

Jelentkezz a következő Póker Randira!

Wellness Randi – avagy az ottalvós randi!

Neked is jár a szerelem!Gyere, találd meg most, és közben élvezd a ráckevei Kék Duna Wellness Hotel**** wellness extráit kint és bent, mintha csak üdülnél!

Jelentkezz a következő Wellness Randira!

Vidámparki Randi – Vállalj be új kalandokat!

Mit szólnál, ha egy szokásos ismerkedős programot megbolondítanánk egy kis adrenalinnal? Ide az igazán bevállalós arcok jelentkeznek, akik szeretnének egymás karjába kapaszkodva sikítani, már az első találkozáskor, például a Hullámvasúton.

Jelentkezz a következő Vidámparki Randira!

Mozi Randi – Ismerj meg új sztorikat!

A „Mozi Randi in English” egy igazi „kellemest-a-hasznossal”. Mozizás közben profi irányítással gyakorolhatod és fejlesztheted angoltudásod, 20-30 hasonló érdeklődésű, és ismerkedésre fokozottan nyitott társaddal közösen.

Jelentkezz a következő Mozi Randira!

Rum és Koktél Party – Mixelj új lehetőségeket!

Itt biztosítjuk neked az esélyt, hogy kikeverd a tökéletes bájitalt. Megtanulhatsz néhány igazi mixer-fogást, mialatt megismerkedhetsz 20-30 bódulatra nyitott szinglivel.

Jelentkezz a következő Rum és Koktél Partyra!