Partnereink

 

A Rapid Randi nemcsak másoknak segít a partner-találásban, de mi magunk is számos partnerrel dolgozunk együtt, hogy minél többen rátalálhassanak az igazira, azaz a RapidRandira. Emellett nyitottak vagyunk további együttműködések kialakítására is: vedd fel velünk a kapcsolatot az info@rapidrandi.hu-n!

 

Stratégiai partnerünk a Párom.hu társkereső.
Ha társkereső akkor parom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Ha más társkereső oldalt is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed!

A Főző Randi rendezvény partnere a Chefparade főzőiskola.
A főzni tudás sikeressé tesz.

Együttműködésben a Feldobox–szal.
Ön egyedi élményt ajándékoz, ők adják a választás szabadságát.

Együttműködő partnerünk a Randivonal.hu társkereső
A Randivonal az ország egyik legrégebbi, legnagyobb és legigényesebb partnerkereső oldala.

Légy a partnerünk!

 

A RapidRandi folyamatosan bővülő szolgáltatásaihoz partnereket keres:

 • Termékpromóció, szponzoráció
  Szeretnél elérni több száz 25-35 év közötti, jellemzően felsőfokú végzettségű, budapesti szinglit? Az, ismerkedéshez, társkereséshez köthető terméket hirdetnél? Rendezvényeink során lehetőséget biztosítunk terméked megjelenítésére, népszerűsítésére.
  Várjuk jelentkezésedet!

 • Szeretnél pénzt keresni a honlapoddal?
  Honlapod nagy forgalmú, havi több 10.000 oldalletöltése van, és nem "érzékeny" témájú? A látogatóid 25-35 év közötti, jellemzően felsőfokú végzettségű budapestiek? „Affiliate” rendszerünkhöz csatlakozhatsz, így minden tőled érkezett, és rendezvényünkön megjelent résztvevő után jutalékot fizetünk.
  Küldj egy linket és megkeresünk!

 • Igényes bárod, szórakozóhelyed, éttermed van?
  A RapidRandi nyitott új rendezvényhelyszínekre. Célunk, hogy vendégeink számára folyamatosan kulturált, színvonalas helyszíneken nyújtsuk szolgáltatásainkat.
  Mesélj a helyről, amit ajánlasz, küldj képeket vagy linket, és megkeresünk!

 • Lenne kedved velünk dolgozni?
  Különféle rendezvényeinken segítőket veszünk igénybe. A feladat a rendezvény lebonyolítása, azaz a résztvevők fogadása, regisztrációja, egyes rendezvényeknél a rendezvény "műsorvezetése". Ha nyitott, kedves, talpraesett és ügyes vagy, akkor írj magadról néhány sort, küldj képet, írd le, hogy miért szeretnél velünk dolgozni, és megkeresünk!