Miért jobb a személyes ismerkedés, mint az internetes társkeresés?

Mert itt azonnal kialakíthatod az első benyomást – ami a tudomány mai állása szerint alig szokott változni. A személyes ismerkedés során mindenki felvállalja az arcát, a valódi személyiségét, és igazi, hús-vér emberekkel találkozhatsz, hogy megállapítsd, szimpatikus-e, és folytatnád-e az ismerkedést. Nincs „kölcsönvett” fotók mögé rejtőzés – ez azoknak szól, akik tényleg keresnek valamit, vagy valakit. (Vagy ezek kombinációját.:)

Miért jók a Rapid Randi rendezvényei?

Csak itt találkozhatsz garantáltan alkalmanként minimum 7, de akár 100-150 ellenkező nemű, korban hozzád illő ismerkedni-vágyóval. Nincsenek rémálommal felérő, hosszúra nyúló vakrandik, drága vacsorák olyanokkal, akikkel már az első percekben kínosan érzed magad, nincs végtelen és kilátástalan szörfölés a neten. Egyetlen „Jelentkezem", és máris indulhat a beszélgetős vagy bulis, főzős vagy kártyázós, szupergyors vagy szupervidám ismerkedés. Válogass a rendezvényeink közül!

Szűrik a jelentkezőket?

Nem szűrjük a résztvevőket. Nem nézzük (mert nem is tudjuk), hogy valaki szőke és magas, vagy alacsony és barna hajú - hiszen a szimpátia nem így működik... Korban azonban mindig összeillő csoportokat szervezünk.

Kiknek szólnak a Rapid Randi rendezvényei?

Mindenkinek, aki ismerkedni vágyik, bővítené a baráti körét, párkapcsolatot vagy kalandot keres – vagy még nem pontosan tudja, hogy mit keres, de azt nagyon.:) Örülünk mindenkinek, aki szeretné kipróbálni, hogyan növelheti meg a sors esélyeit.

Hány kölcsönös találatra számíthatok a 7x7 perces Rapid Randin?

Tapasztalataink szerint a legtöbben 2-3 embert lájkolnak egy délután folyamán. Ezekből általában 1-2 esetben kölcsönös a szimpátia. De ebből egy is pontosan elég…

Mennyi ideig tart egy rendezvény?

A 7x7 perces Rapid Randi időtartama kb. 1,5 óra: randinként 7 perc, minimum 7 randevú, előtte némi idő a regisztrációra, utána esetleg még egy ital. A Lakat Party este 8-kor kezdődik és akár kora hajnalig is eltarthat. A Főző Randi a regisztrációval, főzéssel-ismerkedéssel és közös vacsorázással együtt körülbelül 3 óra.

Miért éri meg résztvenni a rendezvényeken?

Mert mindenképpen többe kerül egy olyan randi, ahol vagyonokat hagysz ott vacsorára miközben már az első néhány percben pontosan érzed, hogy nem lesz folytatás. Ne feledd, itt egy alkalommal legalább hét, de randi-típustól függően akár 20-30, vagy akár 100 hozzád hasonlóan ismerkedni vágyóval találkozhatsz. Számolj csak - mennyit költöttél eddig mozijegyre, színházjegyre, virágra, hirdetésre, vacsorára, sikertelen randikra?

Mit tudhatok meg a többi résztvevőről ilyen rövid idő alatt?

A legtöbb embernek elég néhány másodperc ahhoz, hogy eldöntse, szimpatikus-e számára a beszélgetőpartnere vagy sem. Ennyi idő alatt kiderül, hogy élvezed-e a társaságát és legfőképpen, érzel-e heves késztetést arra, hogy jobban megismerd. Minden rendezvényünkön lájkolhatjátok egymást akár az első másodperctől annyira, hogy életetek minden további másodpercét együtt töltsétek el!

Hol zajlanak az ismerkedő rendezvények?

A 7x7 perces Rapid Randi minden esetben egy hangulatos kávézóban, a Főző Randi egy profi főzőiskolán, a Lakat Party egy szórakozóhelyen.

Minden rendezvényünk számára olyan könnyen elérhető, kedvelt helyet választottunk, ahol máskor is szívesen kávéznál, bambiznál, szórakoznál. A zavartalan ismerkedés érdekében minden esetben a számunkra fenntartott különteremben találkozunk. A pontos helyszíneket az egyes rendezvények oldalain találod.

Mikor és hol lesz a legközelebbi rendezvény?

A következő időpontokat a Nyitó oldalon, vagy az egyes rendezvények oldalain is megtalálod. 

Hogyan tudok jelentkezni?

Kizárólag ezen a honlapon. A részleteket szintén a Nyitó oldalról, vagy a jobb felső „Bejelentkezés", menüpontban találod. 

Érdemes többször is elmenni ugyanarra a rendezvényre, más-más időpontban?

Igen. Ha úgy érzed, nyitott lennél további ismeretségekre, vagy nem találtál kölcsönös szimpátiára, gyere el máskor is! Minden alkalommal új emberekkel ismerkedhetsz meg. Válogass kedvedre különböző rendezvényeink közül!

Vannak hátrányai a rendezvényeknek?

Nem jellemző!:) Mégis jó, ha néhány dologgal tisztában vagy. A rendezvények jellegéből adódóan nem szűrjük előre a jelentkezőket. Garantálni csupán annyit tudunk, hogy többségében hozzád hasonló korú és szintén nyitott, ismerkedni vágyó emberekkel találkozol nálunk. Nem vizsgáljuk viszont senkinek a súlyát, magasságát, a végzettségét, anyagi helyzetét, a haja vagy a szeme színét. De talán egyetértesz velünk abban, hogy nem is ezek az igazán fontos dolgok.

Mennyibe kerül a részvétel, és mikor kell fizetnem?

Az egyes rendezvények részvételi díjait a rendezvények aloldalain találod, amelyet - kizárólag előzetes regisztráció után – általában vagy online fizetéssel, vagy ha nem ezt az opciót választod, akkor a helyszínen kell fizetned.

Vidéki városokban is vannak rendezvényeitek?

Pest megér egy Randit!:) Egyelőre csak Budapesten tartunk rendezvényeket, de sebaj! Szeretettel várunk benneteket az egész országból. Sokan döntenek úgy, hogy eljönnek Győrből, Miskolcról, Szegedről is. Javasoljuk, jelentkezzetek többen, gyertek el már délelőtt, nézzetek szét a városban, délután randi, aztán bele az estébe, vagy éppen haza a haverokkal, haverinákkal.

Mit nyújtanak a Rapid Randi szervezői?

A szervezők biztosítják a helyszínt, a választott becenévre kiállított névjegykártyákat és a szimpátia-lapokat, illetve flört-kártyákat. Garantáljuk továbbá a jó hangulatot és persze a lényeget, vagyis az ismerkedni vágyó fiúkkal-lányokkal való találkozást. Ezen kívül vendégünk vagy egy frissítőre, vagy kávéra, welcome drinkre.

Mit vegyek fel egy Rapid Randi rendezvényre?

Legyél önmagad! Az öltözéked is áruljon el minél többet saját magadról. Legyél kényelmes ruhákban, akkor is, ha a hétköznapinál valamivel elegánsabb darabok mellett döntesz, hiszen nem feszengeni indulsz. Szabályok nincsenek, de ne feledd, hogy ismerkedni szeretnél – itt pedig rengeteg esélyed lesz erre!

Miről érdemes beszélgetnem, miket kérdezzek?

Hidd el, a legjobbak a spontán kérdések - de azért szívesen adunk néhány tippet: Mi a munkád?, Mi a hobbid?, Mi az a három legfontosabb dolog amit elmondanál magadról?, Hová jártál iskolába?, Szabadidődben mit szeretsz csinálni?, Mesélj a családodról!, Mire vagy a legbüszkébb?, Mi okoz örömöt neked?, Sportolsz?, Milyen ételeket szeretsz?, Öt év múlva hogyan képzeled az életed?, Mik az erősségeid?, Miben vagy gyenge?, Hogy telik egy átlagos hétvégéd?, Létezik szerinted szerelem első látásra?, Mi lenne a három kívánságod, ha kifognád az aranyhalat?, Mi a legkedvesebb gyermekkori emléked?, Hány igazán jó barátod van?, Szeretsz olvasni? Milyen könyvet olvasol most?, Milyen mozifilmet láttál mostanában?, Melyik a kedvenc filmed/zenészed/könyved?, Ki az ideálod?

Hozhatom-e a barátomat/barátnőmet?

Jó ötlet! Ha izgulós vagy, illetve csak egyszerűen jobban érzed magad, ha valakit ismersz már a csapatból, győzd meg barátodat, barátnődet, ismerősödet, hogy jöjjön el ő is. Így nemcsak odafelé bátoríthatjátok egymást, de a randi után meg is beszélhetitek az élményeiteket – és így a kiértesítésig is gyorsabban telik az idő.

Jöhetek-e újra, ha nem sikerül megismerkednem senkivel?

Természetesen. 

Miről ne beszéljek és mit ne kérdezzek?

Hogy mindenki jól érezhesse magát, van néhány szabály:

  • Mindenki egy választott becenévvel vesz részt a Rapid Randin. Ez igény és megfelelő névválasztás esetén a diszkréciót is biztosítja.
  • Tabunak számít, azaz nem szabad megkérdezni a másik lakcímét, vezetéknevét, telefonszámát, e-mail címét, vagy egyéb személyes adatát. Javasoljuk, hogy ezeket a saját érdekedben te se add ki.
  • Nem kérhetsz senkitől újabb randit. Ne feledd, ha kölcsönös az érdeklődés, a Rapid Randi 48 órán belül megküldi az elérhetőségeket, vagy Rapid Röpiratot írhatsz neki itt, a weboldalon.
  • Ne zaklasd randipartnered szexuális jellegű vagy más módon érzékeny témákkal.
  • Légy udvarias és tiszteld a másikat.

Aki megsérti a játékszabályokat, a szervezők kizárják az adott és az összes soron következő Rapid Randiról.

Honnan tudom, hogy valaki, aki nekem szimpatikus volt, akar velem újra találkozni?

A Rapid Randi rendezvény alatt ezt nem szabad senkitől sem megkérdezned (a megérzéseidre viszont nem tilos hallgatni...). A Rapid Randit követően 48 órán belül értesítünk, ha egy általad bejelölt személy téged is szimpatikusnak talált. Az értesítésben mindkettőtöknek megadjuk a másik elérhetőségeit. Ha azonban nem volt kölcsönös találatod - önbizalom-növelésként – akkor is jelezzük, hogy hányan találtak téged szimpatikusnak.

Biztos lehetek benne, hogy a személyes adataimat nem adják ki?

Személyes adataid csak a RapidRandi rendezvények szervezői számára hozzáférhetőek, azt másoknak semmilyen körülmények között nem adjuk ki. Elérhetőségedet csak azoknak adjuk meg, akiket te is szimpatikusnak találtál.

Kik szervezik a RapidRandikat?

Egy baráti társaság, akik nagy örömet találnak abban, ha új embereket ismernek meg, és szeretnék ezt az örömöt másoknak is továbbadni. Részleteket a Rólunk oldalon találsz.

Mi az a Lakat Party?

Egy pörgős, célratörő ismerkedési lehetőség, valamint egy DJ-vel, változatos italokkal, izgalmas kis részletekkel megbolondított szombat esti buli-lehetőség. A lakat és a kulcs csupán apropó, hogy bárkit megszólíthass különösebb feszengés nélkül, az apró eszköz segít átvészelni a kritikus első 5 másodpercet - a többi már rajtad múlik.

Hányan ismerkednek a Lakat Party-n?

A tapasztalatok szerint 100-150 nyitott fiú és lány, hölgy és úr vesz részt.

Ivararány?

Természetesen nagyon odafigyelünk az „egyenletes” ivararányra - jól is néznénk ki különben:). A pontosan 50-50%-ot nem tudjuk garantálni, de igyekszünk ezt közelíteni, ráadásul nemcsak hölgyek ismerkedhetnek urakkal és viszont, hanem új haverokat és haverinákat is szerezhetsz ugyanezen az estén!

És ha idősebb vagy fiatalabb vagyok?

Természetesen szívesen látunk akkor is, ha pár évvel fiatalabb vagy idősebb vagy, de tudnod kell, ha túl nagy a korkülönbség az átlaghoz képest, esetleg úgy érezheted, kilógsz a sorból. Reméljük, hogy nem így lesz, és mindenki jól érzi majd magát a partikon!

Mit csináljak, ha kinyílt a lakat?

Gratulálunk mindkettőtöknek! Sétáljatok szépen a LakaTékához és vegyetek fel egy új kulcsot ill. lakatot. El ne felejtsetek elkérni egy-egy tombolajegyet! A cél minél több kulcsot-lakatot „passzítani", hiszen a.) ismerkedni vagy itt b.) minden "nyitás" után kapsz egy tombolajegyet. Esélyeid mindkét esetben javulnak:).

Kinyittottam valakit a Lakat Party-n, aki nem szimpatikus. Mi legyen?

Ez is megeshet. Természetesen nem kötelez senki arra, hogy olyannal beszélgess, aki nem az eseted. Kérd meg az illetőt, menjetek át a LakaTékához, kérjetek új „eszközöket" és tombolajegyet, és keress tovább. De kérünk, légy udvarias azzal is, aki esetleg nem szimpatikus.

És ha megtetszik valaki?

Reméljük, nem is egyvalaki! A Lakat Party-n mi sem egyszerűbb: cseréljetek telefonszámot és/vagy emailcímet, vagy igyatok valamit a pultnál és ismerkedjetek - a vendégeink vagytok!

Ezen kívül minden rendezvényünk után lehetőséged van a weboldalon keresztül Rapid Röpirat formájában felvenni a kapcsolatot bárkivel, akivel közös rendezvényen vettél részt. Csak jegyezd meg a becenevét annak, akit szimpatikusnak találtál!

Meddig lehet jelentkezni?

Javasoljuk, hogy minél hamarabb jelentkezz, hogy biztosan beférj a választott rendezvényre.

Hányan vesznek részt a Főző Randin? Fiúk, lányok?

Kb. 20-30 fő. Természetesen odafigyelünk arra, hogy körülbelül ugyanannyi fiú és lány sürögjön a konyhában, de a pontos 50-50%-ot nem tudjuk garantálni.

Mi van, ha mindenki fiatalabb / idősebb nálam?

A Főző Randit alapvetően 20-40 éveseknek szánjuk.

Egymás utáni alkalmakkor ugyanazokat főzzük, vagy mehetek többször is?

Igen, minden hónapban más menüsort főzünk végig, és minden rendezvényen változnak a résztvevők is - érdemes tehát visszajönni!

Mehetek a haverommal / barátnőmmel is?

Persze. De a Főző Randi egy ismerkedős rendezvény, úgyhogy ott is begyűjthetsz egy rakat új ismeretséget. Ha szívesebben jössz úgy, hogy magaddal hozol egy havert, haverinát, őt is nagyon sok szeretettel látjuk!

Mi van, ha vegetáriánus vagyok?

Príma. Itt az alkalom másokat is meggyőzni a miértekről:). Egyébként távol tarthatod magad a húskészítéstől és –evéstől, mert minden alkalommal készül egy-két vega kaja és saláta is.

Nincs több kérdésem, mit csináljak?