Kiknek szól a Póker Randi?

Elsősorban 18-37 éves lányokra, és 18-39 éves fiúkra számítunk.

Figyelem:a részvételhez NEM szükséges a pókernek még csak az alapvető szabályait sem ismerni! A rendezvény előtt ugyanis profi pókerjátékos tanítja meg a résztvevőket az alapokra (miközben figyelünk arra, hogy a gyakorlott játékosok se unatkozzanak).

 

Hogyan zajlik a Póker Randi?

 • Szombat este érkezünk 30-40-en egy belvárosi hivatalos pókerterembe.
 • A résztvevők (kb. ugyanannyi fiú és lány) akár tökéletesen kezdők is lehetnek, ugyanis első lépésként egy profi (és sikeres...!) pókerjátékos elmagyarázza a játék szabályait, alapjait.
 • Welcome drink – majd a rendezvény egész időtartama alatt korlátlan az italfogyasztás (sör, bor, üdítők)
 • Négy, maximum tízfős asztalnál hivatásos osztók vezetik a játékot.
 • A körök során újabb frissítőket rendelhetsz, és nemcsak pókerezhetsz, hanem a Flört-kártyákkal is játszhatsz!
 • Összesített eredményhirdetés a játék végén, az első három helyezett értékes díjat kap.
 • Másnap már küldheted is a személyes üzeneteket azoknak, akiket szimpatikusnak találtál az asztalnál. Ehhez elég megjegyezned a becenevét, majd a honlapon bejelentkezned, és már írhatsz is neki közvetlenül.

 

A Póker Randi részvételi díja 8 000 forint amely tartalmazza:

 • ismerkedési lehetőség 30-40 „kockázatkedvelő", nyitott játékossal
 • zártkörű, hivatalos pókerterem, profi osztók
 • welcome drink
 • korlátlan italfogyasztás a rendezvény során (üdítők, sörök, borok)
 • kártya, zsetonok
 • értékes nyeremények az első három helyezettnek
 • a blöff és a flört közel 4 órányi közös élménye...

 

Helyszín:

A Póker Randit partnerünk fantasztikusan hangulatos és profi zuglói póker klubjában, a Bugsy Póker Klubban (BugsyPoker.hu) tartjuk.

Jelentkezést kizárólag csak itt, a RapidRandi honlapon fogadunk el!

Cím: Bugsy Póker Klub, Budapest XIV. Thököly u. 119.

 

Megközelítés:

Gyalogosan, BKV-val:
Nagyon egyszerű! A 7-es busz Amerikai úti megállójánál vagyunk. Jöhetsz 1-es villamossal is, akkor a Thököly úti (hivatalos nevén: Zugló vasútállomás) megállónál kell leszállni és onnan (kifelé) jó 5 perces (egy buszmegállónyi) séta.

Kocsival:
A Thököly úton gyere, a Keletitől kifelé. Parkolni a Thököly út széles járdáján, vagy inkább a Columbus, Amerikai vagy Tallér utcákban érdemes.

Kerékpárral:
Tekerj át a Városligeten az Ajtósi Dürer sor és a Hermina út kereszteződéséig, utóbbin folytasd az utad a Thököly útig, ezen fordulj balra, keresztezd a Hungária körutat, és körülbelül az Amerikai út magasságában érsz el a pókerklubig.

 

Miért jó nekem a Póker Randi?

A filmekből ismert profi pókerasztalok körül ismerheted meg egy világhódító játék alapjait, miközben nemcsak a lapjaiddal, hanem a kártyák fölött is szemezhetsz a sorssal... Gyere el és tanuld meg, hogy igazából miről is szól az "All in" ... :)

 

A Póker Randi menete:

Az alábbiakat mindenképp érdemes elolvasnod, ha még csak most ismerkedsz a játék alapjaival!

Mindenki 10.000 indulózsetont kap. A kisvak (kezdő tét) 50, a nagyvak (következő kezdő tét) 100 zseton lesz. Ha véletlenül eljátszanád minden zsetonodat, lehetőséged van újratölteni, ami természetesen ingyenes. Mindig egyre kevesebb zsetont lehet újratölteni: az első újratöltés 5000, a második már csak 4000, a harmadik 3000, a negyedik 2000, az ötödik 1500, a hatodik 1000, a hetedik pedig 500, hogy végig komoly maradjon a játék.

A végén a legtöbb zsetont szerző játékosok eredményeit - az újratöltések levonásával - összesítjük, és az első három helyezést értékes nyereményekkel díjazzuk.
Menet közben nemcsak a lapokat, hanem a játékosokat is megkavarjuk, néha egy-egy fiatalembert megkérünk, hogy üljön másik asztalhoz. Ezt azért tesszük, hogy minden résztvevő mindenkivel megismerkedhessen.

A játék végeztével eredményt hirdetünk, értékes nyereményekkel jutalmazzuk a legügyesebb (legszerencsésebb?) játékosokat, majd kezdetét veszi a „Funny Game": ez egy kötetlen, nem tétre menő játék, melynek során amellé ülsz és azzal beszélgetsz, akivel szeretnél, úgyhogy hajnalig tedd szabaddá magad, hátha a pókerasztal mellett ragadsz.

Az igazi játék még ezen a ponton sem ér véget, ugyanis a Rapid Randi weboldalán bármelyik résztvevőnek Rapid Röpiratot küldhetsz, hogy elmondd neki, mennyire tetszett a „poker face" amit vágott játék közben...:)

Van még kérdésed? Itt megválaszoljuk őket!