Lakat Party

Nyiss ki új zárakat!

A párjukat kereső lakatok és kulcsok csak apropó a bulizásra. 100-150 ismerkedésre áhítozó hölggyel és úrral keresgélheted az összeillő párokat, miközben minden próbálkozással újabb ismeretségre teszel szert. Ideális szombat esti program szingliknek, DJ-vel, tombolával és rengeteg továbblépési lehetőséggel.

Hol tartjuk?

Muzikum Klub és Bisztró , 1088 Budapest, Múzeum u. 7

Találka- és szórakozóhely, ahol csak egy lépés, vagy csak egy pillanat választja el egymástól a party-hangulatot, és egy meghitt sarkot, ahova elvonulhatsz valakivel, aki érdekel…

Legközelebbi rendezvények

Lakat Party 2018. március 10., szombat - 20:00
Hölgyek (21-43 év): szabad helyek    Urak (25-45 év): szabad helyek

A Lakat Party-n mi szállítjuk az apropót: érkezéskor a lányoknak egy apró lakatot adunk, a fiúknak egy kulcsot. Egyszerű a feladat: keress olyan lakatot, amelyet nyit a kulcsod, vagy kulcsot, ami passzol a záradba. Bárkit megszólíthatsz, akármennyi párosítást találhatsz, ha pedig stimmel egy lakat-kulcs páros, vegyétek fel mindketten az ezért járó tombolajegyet, és az új kulcsot illetve lakatot, hogy folytathassátok az ismerkedést! Minden egyes találat egyben nyerési esélyt is jelent, ugyanis a buli végén értékes ajándékokat sorsolunk ki. Reméljük, hogy a sorsolás nem homályosítja el az eredeti célt: a legnagyobb nyereményed a sok új ismeretség lesz! 

 

Kiknek szól a Lakat Party?

Elsősorban 21-43 éves hölgyekre, és 25-45 éves urakra számítunk. 

 

Hogyan zajlik az ismerkedés?

 • 100-150 új arcokra nyitott fiú és lány résztvevő érkezik a helyszínre, regisztrálnak és elfogasztják az (első:) welcome drinket.
 • A lányok lakatot, a fiúk kulcsot kapnak, az elsőt az este folyamán.
 • Passzíts minél többször, add le pároddal a lakat-kulcs párost, kérj helyette másikat, nomeg a tombolajegyet, aztán folytasd a keresgélést!
 • A legfontosabb pedig: érezd jól magad!
 • FLÖRT KÁRTYA: az asztalokon helyes kis névjegykártya-szerű papírokat találsz, RapidRandi felirattal és sok pont-pont-ponttal. Ha kiszúrtál magadnak valakit a tömegben, csak írd fel az adataidat egy üres kártyára, és ügyesen csúsztasd a kezébe. Talán felhív!
 • Másnap már küldheted a személyes üzeneteket azoknak, akiket szimpatikusnak találtál a buli alatt, és esetleg nem cseréltetek rögtön telefonszámot. Ehhez elég megjegyezned a becenevét, majd a honlapon bejelentkezned, és már írhatsz is neki közvetlenül. 


A Lakat Party részvételi díja 6 000 forint, amely tartalmazza:

 • 100-150 résztvevő, fiúk-lányok vegyesen, kb. 50-50%
 • welcome drink + 1 szíverősítő érkezéskor
 • korlátlan italfogyasztás (sör, bor, üdítő) a party teljes időtartama alatt
 • korlátlan kombináció az ismerkedésre
 • tombola értékes és páros nyereményekkel

Helyszín:

Muzikum Klub és Bisztró, 1088. Budapest, Múzeum u. 7. 

 

Megközelítés:

Gyalogosan, BKV-val 
A 3-as Metró vagy a 47, 49-es villamos Kálvin téri megállójától sétálj be a múzeumkert melletti Múzeum utcába és jobb oldalt máris megtalálod a bejáratot.  

Kocsival
Szombaton könnyű (de legalábbis könnyebb) a Kálvin tér környékén helyet találni. Néhány percnyi kereséssel azonban számoljál! A Pollack Mihály téri mélygarázs fizetős ugyan, de ott biztosan parkolhatsz. 

 

Kerékpárral
A Kiskörúton saját bicikliutadon jöhetsz! A klub előtt le tudod zárni a járgányt. 


 

Miért jó neked a Lakat Party?
Mert 100-150 ismerkedni vágyóval bandázhatsz össze egyetlen este alatt. Mind nyitottak, mindannyian új haverokat, kalandokat, vagy konkrétan párkapcsolatot keresnek. Csak rajtad áll, hogy hány ismeretséget szerzel, ráadásul közben még a tombolán is nyerhetsz!

Oldott légkörben, hasonló céllal érkező emberekkel közösen bulizhatsz végig egy szombat estét.

Van még kérdésed? Itt megválaszoljuk őket!